Expositie 'Natuurlijk Natuur' in Westzaan

Nieuws

WESTZAAN - Kunstgalerie Staphorsius verzorgt dit najaar voor de zevende keer op rij de tentoonstelling 'Natuurlijk Natuur'. Wederom is een collectie beelden, tekeningen en schilderijen bijeengebracht, met werken van natuurschilders, wildschilders of 'wild life art'-kunstenaars. Dit allemaal met eenzelfde thema: de natuur.

Het gevarieerde aanbod van kunstwerken komt van de hand van (inter)nationaal bekende kunstenaars, zoals Wout Wachtmeester, Ger Zaagsma, Jaap Deelder, Bernd Hanrath, Jannes Kleiker en Léon van der Linden. Van een aantal kunstenaars is al vanaf de eerste editie werk te zien. De stukken zijn hierdoor herkenbaar, maar er is ook vernieuwend werk te bewonderen.
'Natuurlijk Natuur' is tot en met maandag 26 december dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur te zien. Belangstellenden kunnen de expositie ook zondag 9 en 23 oktober, 13 en 27 november en 11 en 26 december van 13.00 tot 17.00 uur bewonderen. Kunstgalerie Staphorsius bevindt zich op J.J. Allanstraat 287b in Westzaan. Meer informatie via tel.: 075-6143000 en de website: staphorsius.nl.