Golden Earring op Babbels Live

Nieuws

KROMMENIE - "Babbels Live gaat een terugkerend festival in Krommenie worden", vertelde organisator Ad de Lange vorig jaar en daar is niets aan gelogen. Babbels Live staat ook dit jaar weer op het programma en is nu al bijna niet meer weg te denken uit Krommenie. Vorig jaar bezochten 6.000 mensen het evenement met de Dijk als hoofdact op zondag en op zaterdag artiesten als Edwin Evers en Niels Geusebroek. Dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop.

Twee jaar geleden ontstond het idee voor Babbels Live. Ad de Lange wilde een mooie opvolger voor Parkpop. Na 23 jaar Parkpop is Krommenie toe aan iets nieuws, dus werd een nieuw en uniek evenement bedacht. In plaats van veel lokale bandjes, werd besloten om grote namen binnen te halen. Na De Dijk, Edwin Evers en Niels Geusebroek in 2014 heeft Babbels Live in 2015 ook weer prachtige namen weten te strikken. Ad de Lange enthousiast: "Ik ben erg trots op de artiesten die komen”.
Deze zomer betreedt niemand minder dan The Golden Earring het podium en zal Krommenie op haar grondvesten doen schudden. Een hoofdact waar organisator Ad de Lange meer dan trots op is. "We wilden net als vorig jaar een grote naam naar het Provily Sportpark op de Marslaan 10 in Krommenie halen en dat is gelukt!" The Golden Earring brengt zondag 21 juni al haar bekende klassiekers ten gehore. Maar dat is niet alles, want zondag staan ook Eleven20One, beste coverband van Nederland uitgeroepen door de luisteraars van Radio Veronica, en de Ruben Hoeke band op het programma. In het voorjaar van 2014 werd Ruben Hoeke door lezers van het toonaangevende blad ‘De Gitarist’ met grote overmacht gekozen als ‘Beste Blues en Rock Gitarist Benelux’.
Babbels Live duurt wederom twee dagen en ook zaterdag 20 juni is er een mooie line-up. Op de zaterdag speelt Tribute band Queen Forever en is Q-Music er met DJ's Mattie en Wietze. Over de veelbesproken Mystery Guest mag De Lange helaas nog niet veel verklappen…wel kan hij zeggen dat deze artiest van Nederlandse bodem in 2014 al schitterde op diverse grote podia zoals die van Pinkpop, Lowlands én een uitverkocht Paradiso! Dat het weer een groot feest gaat worden, staat vast!
Ga voor kaarten naar onze webshop www.babbels-shop.nl of kom naar Bar Babbels, Noorderhoofdstraat 143, 1561 AT in Krommenie.
Kaarten voor 20 juni zijn in de voorverkoop € 25,- en aan de kassa € 30,-.
Kaarten voor 21 juni zijn in de voorverkoop € 35,- en aan de kassa € 40,-.
Wil je helemaal niets van het festival missen dan zijn er ook combi-tickets voor beide dagen. Deze zijn in de voorverkoop € 50,- en aan de kassa € 60,-.