Klarinetklanken in De Vermaning

Nieuws

ZAANDAM - Het Nieuw Zaans Klarinet Kollektief zal, op zaterdagavond 28 maart, De Doopsgezinde Vermaning aan de Westzijde weer vullen met klarinetmuziek.
Ieder jaar geeft dit ensemble, dat zijn oorsprong vond binnen de muren van Fluxus, onder leiding van dirigent Ilse Eijsink een concert. Er staan afwisselende stukken op het programma. Zo wordt onder andere, het hier en daar bombastische, Bohemian Rhapsody van Queen ten gehore gebracht, maar ook het gevoelige Ave Maria en de klanken van het ontroerende Sarabande van Poulenc zullen de sfeervolle kerk vullen. Naast het Nieuw Zaans Klarinet Kollektief zijn er ook verschillende gastoptredens. Frank Woerdeman zal, afwisselend begeleidt door piano en het Kollektief, enkele stukken soleren. Maar er zal ook superjong talent komen dat, dankzij Muziek maakt School, de schoonheid van het muziek maken en de klarinet, heeft ontdekt.
Kaarten kosten € 5,00 en zijn te koop aan de zaal. Het is echter wel aan te raden, gezien de verwachte opkomst en het geringe aantal plaatsen, om vooraf te reserveren via eijsinkilse@gmail.com Het concert vindt plaats op de Westzijde 80 in Zaandam en begint om 20.00 uur. Meer informatie : www.klarinetkollektief.nl