Iedereen een mooie (pas)foto

Partnerbijdrage
Een mooie (pas)foto maak je bij Photopitch in de Rozenhof.
Een mooie (pas)foto maak je bij Photopitch in de Rozenhof. Foto: Photopitch

ZAANDAM - Er zijn nog steeds mensen die denken dat een pasfoto neutraal moet zijn en vaak vindt men zichzelf ook niet mooi op de foto staan. Bij Fotostudio Photopitch in de Rozenhof in Zaandam is dat een ander verhaal, daar wordt bij het maken van een pasfoto echt gekeken naar de juiste techniek, pose en licht voor een mooi beeld. Daar krijg je een mooie blijvende herinnering voor later mee naar huis.

Partnerbijdrage dossier

Eigenaar Arton: "Het belangrijkste is de begeleiding die de professionele fotograaf biedt. Wij zorgen er altijd voor dat de klant niet alleen de juiste houding heeft, maar ook de juiste uitstraling: of het nu gaat om een pasfoto, een profielfoto of een foto van je kleinkinderen of familie. Naast de juiste begeleiding weten wij ook goed welke wettelijke regels er gelden voor bijvoorbeeld een paspoortfoto. Maken mensen zelf een pasfoto dan is de kans groot dat deze wordt afgekeurd bij de instanties omdat de foto niet voldoet aan de voorwaarden."
Het fotograferen van mensen die denken dat ze niet fotogeniek zijn vinden de fotografen Arton en Dim nog het leukste van hun vak. Arton hierover: "Ik leg snel het moment vast waarop ik iemand met een paar kleine aanwijzingen toch heel mooi op de foto krijg. Dan is het altijd weer genieten als je de foto overhandigt en de klant is blij en tevreden bij het zien van het eigen portret."
Arton tenslotte: "Een telefoon vol met zelfgemaakte foto's is natuurlijk leuk, maar een professioneel gemaakte foto afgedrukt op zeer mooie kwaliteit canvas of Museum Art papier is echt iets bijzonders - dat is een mooie blijvende herinnering in de tijd!"
Fotostudio Photopitch is gevestigd in de Rozenhof aan Rozengracht 2 in Zaandam en is open van maandag tot en met zaterdag. kijk voor meer informatie op www.photopitch.nl