Verras deze feestdagen met smaakvol geschenk van Expert Castricum

Partnerbijdrage
Tijdens de actie geeft Expert Castricum bij iedere Siemens volautomaat een pak koffie cadeau en een gratis accessoire kit t.w.v. €54.90 (naast de €100 kassakorting).
Tijdens de actie geeft Expert Castricum bij iedere Siemens volautomaat een pak koffie cadeau en een gratis accessoire kit t.w.v. €54.90 (naast de €100 kassakorting). (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De feestdagen zijn in aantocht vol gezelligheid en liefde. Ook al kunnen we elkaar wat minder opzoeken door corona , het samenzijn en familie staan centraal aan de kerst. Om de familie te kunnen laten genieten van de lekkerste koffie heeft Expert Castricum deze weken een heerlijke actie.

Danny de Graaf: Samen met het koffiemerk Kaldi heeft Expert nieuw in het assortiment in twee speciale ‘Expert blends’; de Expert Passion en de Expert Blend. 

“De Kaldi bonen bieden een krachtige, kruidige, slow roasted koffie of een uitgebalanceerde koffie met karamel- en citrustinten. Tot de Kerst geven wij een demonstratie met de nieuwste Siemens volautomaat koffiemachine waarbij iedereen kan komen proeven met hoeveel gemak de lekkerste espresso of cappuccino gemaakt kan worden. De combinatie van de Siemens volautomaat en de Kaldi koffie doet iedere koffieliefhebber genieten. Tijdens deze actie geven wij bij iedere Siemens volautomaat een pak koffie cadeau en een gratis accessoire kit t.w.v. €54.90 naast de €100 kassakorting. Begint u al trek te krijgen? We nodigen u van harte uit!”

Zie ook www.expert.nl/castricum