Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Snel en gemakkelijk een gezonder leven

Partnerbijdrage

PURMEREND – “Veel mensen hebben tegenwoordig last van constipatie, opgezwollen buik, spastische darmen maar ook vermoeidheid, huidklachten en nare emotionele gevoelens. In deze tijd waarin men steeds bewuster wordt van de essentie/kracht van gezondheid van lichaam en geest, kan het probleem bij de oorzaak aangepakt worden door middel van hoge darmspoelingen”, aldus het Colon Health Center, Venediën 25b in Purmerend.

“In onze kliniek kan dat geheel privé; darmen spoelen. Een delicaat gebeuren dat men graag privé wilt doen. Daarvoor hebben wij een aparte kamer waar een apparaat staat waarin met in alle rust en comfort geurloos de therapie kan doen. Een gemoderniseerde therapie reeds bekend in de Egyptische oudheid. Geneesheer Avicenna meldt ‘goed erin & troep eruit’ en het lichaam het werk laten doen. De darmen zijn de derde hersens van de mensen naast het hart (intuïtie) en het brein. 95% van het geluk hormoon serotonine wordt in de darmen geproduceerd. Verteren van voedsel kost de mens de meeste energie, dus een gezonde spijs vertering orgaan is heel belangrijk”, meent de ondernemer.

“Slecht voedsel, stress en ongezonde levensstijl zorgen voor gif ophoping in het lichaam. Deze worden voornamelijk vastgehouden in de darmen, die volraken en gezondheid problemen veroorzaken. Dit geldt overigens ook voor emoties. De darmenwand raakt gewoon vol, waardoor voeding niet meer opgenomen kan worden. Het maak dan niet uit hoeveel je eet je blijft trek hebben. Deze ‘volle’ darmen blokkeren tevens andere organen. De balans van goede en slechte bacteriën is verbroken waardoor parasieten zoals de candida schimmel kunnen gaan woekeren”, stelt de praktijk voor colon hydrotherapie. 

“Ook heeft de lever, wat een natuurlijke filter is, het enorm te verduren. Hij zwelt op vol vet en laat zo nu en dan toxine door. Deze toxine worden dankzij de ‘veiligheidskleppen’ afgescheiden. Denk aan vies zweten, continue snotterig zijn, pijnlijke lange menstruaties en opslag als onder meer buikvet. In zijn boek ‘Gezond door darmspoelingen’ legt dr. H. ten Haaf dit heel goed uit. Door middel van hoge darmspoelingen geef je je lichaam een enorme boost om haar zelfhelend vermogen te mobiliseren. Er zijn verschillende detox methode; met de darmspoelingen lost je de grootste oorzaak op. Darmspoelingen ondersteunen ook het sap vasten, de lever/gal cleanen en andere kuurtjes. Positieve feedback van klanten is dat ze zich meteen al opgelucht en fris voelen en op termijn worden vele eerder genoemde kwalen opgelost dan wel verlicht. Schone darmen zijn zo belangrijk voor de algehele gezondheid en een verantwoordelijkheid voor een ieder. Voor slechts €70,00 per sessie, geen intakekosten en geven advies op life coaching gebied, gewoon om de hoek in Purmerend”, aldus de ondernemer.

Meer informatie: 06-46635677 of op colonhealthcenter.nl

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Zaanstad

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Dieren én hun baasje in het zonnetje Algemeen 29 sep, 07:00
Afbeelding
‘We mogen best trots zijn op Zaanse industriecultuur’ Uitgaan 28 sep, 17:00
Afbeelding
Mike de Groot stopt na dertig jaar bloemenkiosk bij Vijfhoekpark Werken 28 sep, 11:20
Afbeelding
Tentoonstelling in stadhuis: Diergeneeskunde 1893-1975 Uitgaan 28 sep, 10:22
Afbeelding
Zaanstad breidt energietoeslag uit Algemeen 28 sep, 09:46
Afbeelding
Op naar gezonde en vitale medewerkers Algemeen 28 sep, 09:30
Afbeelding
Onthulling veertien struikelstenen in Zaandam Algemeen 28 sep, 09:13
Afbeelding
Week van de Zaanse Ondernemer gestart Algemeen 27 sep, 16:25
Afbeelding
Lezing: Reis van duizend mijl door China Uitgaan 27 sep, 14:22
Afbeelding
Bedevaart naar Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo Uitgaan 27 sep, 13:55
Afbeelding
Aanhanger van vrachtwagen veroorzaakt verkeerschaos in Wormerveer 112-nieuws 27 sep, 12:02
Afbeelding
Zang, fluit en orgel in Kogerkerk Uitgaan 27 sep, 11:48
Afbeelding
Kinderboekenweekfeest in Zaantheater Uitgaan 27 sep, 09:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief