Kom 15 maart naar de informatieavond mbo-opleidingen bij het Regio College

Partnerbijdrage
Bij het Regio College kun je in het basisjaar een keuze maken voor een  mbo-opleiding in de richting die jij leuk vindt.
Bij het Regio College kun je in het basisjaar een keuze maken voor een mbo-opleiding in de richting die jij leuk vindt. (Foto: Studio Sterkenburg)

REGIO - Wat voor type ben jij eigenlijk? Vind je het leuk om aan je fiets of scooter te sleutelen? Of sta je 24/7 met je vriendinnen in contact om geen enkel nieuwtje te missen? Ben je niet weg te krijgen van je laptop of juist altijd buiten bezig, aan het sporten? Als je een opleiding zoekt is het een goed idee dat deze aansluit bij wat jij leuk vindt om te doen. Als je het nog niet precies weet, kun je bij het Regio College voor een basisjaar kiezen in de richting die jij leuk vindt. 

Roan: “Ik wilde iets met techniek en duurzaamheid, na het brede basisjaar heb ik gekozen voor installatiewerk.”

Bijvoorbeeld de Brede oriëntatie techniek, waar je verschillende techniekopleidingen kunt uitproberen. Of de Business school voor de economische opleidingen, waar je erachter komt of je iemand bent voor bijvoorbeeld juridisch, administratief, marketing & communicatie of nog iets heel anders. 

Basisjaar als kennismaking met de gekozen richting 

Of het lijkt je wel wat om in de toerisme te gaan werken? Je begint met een basisperiode met alle toerisme en recreatie-opleidingen en halverwege het eerste jaar kies je een definitieve richting. Ook als je iets met kinderen wilt gaan doen, kun je door een basisjaar Pedagogisch werk/Onderwijsassistent erachter komen waar jouw hart ligt. 

Informatieavond op 15 maart

Kies je voor de zorg, dan start je met een basisjaar Verpleging & Verzorging en Maatschappelijke zorg. We kunnen hier niet alle opleidingen noemen. Maar wil jij een mbo-opleiding die helemaal bij jou past, kom dan naar de infoavond op 15 maart. Wij helpen je graag met je keuze.

Kijk voor meer informatie op www.regiocollege.nl