Waarom wonen bij Stichting Mies?

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - “In onze kleinschalige woongroep staat het creëren van een warme, ondersteunende woonomgeving centraal. Iedere bewoner met een beperking vormt op zijn of haar manier een belangrijk deel van onze fijne groep”, aldus de stichting MIES, met een locatie op de Vinkenstraat 2 in Wormerveer.

“Wat maakt ons nu zo bijzonder? Wij bieden elke bewoner individuele aandacht en zorgen voor een veilige en comfortabele woonomgeving. Hierin staat de persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner centraal. Wij organiseren bijvoorbeeld elke maand een bewonersvergadering waarin elke bewoner zijn of haar ideeën met de groep kan delen. Ook hebben onze bewoners een stem in wie hun eventuele nieuwe buurman of buurvrouw wordt.”

‘Bewoners ervaren echt familiegevoel’ 

Bij MIES worden creatieve activiteiten, sociale evenementen en educatieve programma’s uitgevoerd om zo het gemeenschapsgevoel te bevorderen.

“Onze bewoners ervaren hierdoor echt een familiegevoel. Ons team bestaat uit ervaren professionals die elk op hun eigen manier een positieve impact hebben op het leven onze bewoners. Wij geloven in open communicatie en betrokkenheid van familieleden. Ons open-deur beleid zorgt voor een transparante samenwerking.”

Meer informatie

Bezoek www.stichtingmies.nl of neem contact op voor vragen en/of een persoonlijke kennismaking via 0649491743 of stuur een mail naar: info@stichtingmies.nl en ontdek waarom de woongroep de ideale plek is.

Afbeelding