Nieuw in het assortiment: Lampe Berger

Partnerbijdrage
De Lampe Berger werd 120 jaar geleden geïntroduceerd.
De Lampe Berger werd 120 jaar geleden geïntroduceerd. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER -  Al vijf jaar lang heeft Drogisterij Parfumerie Sandra haar vestiging aan het Zuideinde in Landsmeer. Deze sfeervolle winkel wordt gerund door deskundige en gediplomeerde medewerkers die graag advies geven. 

Het uitgebreide assortiment omvat supplementen, vitaminen, geneesmiddelen, homeopathie, voeding, geuren, huidverzorging, cadeauartikelen en producten vrij van microplastics. Met bekende merken als Solgar, New Care, Orthica, Collistar, Clinique, Blond Amsterdam, Loveli, Happy Soaps en Janzen biedt de drogisterij kwaliteit en diversiteit. En nu is er een nieuwe toevoeging: Lampe Berger.

Met trots kondigt de drogisterij aan dat ze sinds enkele weken het gerenommeerde merk Lampe Berger in het assortiment heeft opgenomen. De Lampe Berger, die 120 jaar geleden werd geïntroduceerd, behoudt nog steeds dezelfde functies als toen apothekersassistent Maurice Berger hem ontwierp.

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht op unieke wijze. De diffusie met katalyse elimineert namelijk effectief de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren.

Geïnspireerd door de natuur, zoete herinneringen, verre reizen of gewoon om de lucht in uw interieur te zuiveren, biedt Drogisterij Parfumerie Sandra een uitgebreide collectie huisparfums aan, gecreëerd door meester-parfumeurs in Grasse.

Het personeel: “Hoewel Lampe Berger voor velen een bekend merk is, nodigen wij degenen die er nog niet mee bekend zijn graag uit om een kijkje te nemen in onze winkel en zich te laten inspireren. Het is absoluut de moeite waard!”