AFGELOPEN

WIN! Doe mee en maak kans op vrijkaarten dansvoorstelling ISH en Nationale Ballet in Zaantheater

Speel mee
De met sterren overladen dansvoorstelling Dorian vertaalt het bekende boek van Oscar Wilde ‘The Picture of Dorian Gray’ naar het podium en is een bruisende mix van hiphop en ballet.
De met sterren overladen dansvoorstelling Dorian vertaalt het bekende boek van Oscar Wilde ‘The Picture of Dorian Gray’ naar het podium en is een bruisende mix van hiphop en ballet. (Foto: Michel Schnater)

ZAANDAM - Voor eeuwig jong zijn, wie wil dat nou niet? De met sterren overladen dansvoorstelling Dorian vertaalt het bekende boek van Oscar Wilde ‘The Picture of Dorian Gray’ naar het podium en is een bruisende mix van hiphop en ballet. Deze mix zorgt voor een uniek optreden door hiphopcollectief ISH, de juniortak van het Nationale Ballet én het Nationale Ballet zelf. De voorstelling is een adembenemende versmelting van dans, muziek, videokunst en scenografie.

In samenwerking met het Zaantheater verloten we twee keer twee vrijkaarten voor deze dansvoorstelling op donderdag 15 juni om 19.30 uur in het Zaantheater.

Wil je er gratis bij zijn? Maak kans op de vrijkaarten via dit deelnameformulier: