Trainersstaf selectie vv Assendelft voor nieuwe seizoen compleet

Sport
Op de foto van links naar rechts: Enrico Schouten, Guillaume Groot, Paul Hoeve en Rene Beerenpoot.
Op de foto van links naar rechts: Enrico Schouten, Guillaume Groot, Paul Hoeve en Rene Beerenpoot. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - vv Assendelft heeft Guillaume Groot binnen gehaald als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Na het aangekondigde vertrek van Lars Keppel naar Hollandia is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Hierbij kwam de bij Saenden vertrekkende Guillaume Groot in beeld. Na een aantal zeer goede gesprekken met het bestuur en vertegenwoordiging van de selectie is voor hem gekozen.

Guillaume Groot binnen gehaald als hoofdtrainer voor nieuwe seizoen 

“Met Guillaume hebben we in het verleden al goede ervaringen mee gehad. In de periode 2012-2017 kende Guillaume namelijk een zeer goede periode als hoofdtrainer bij vv Assendelft met twee kampioenschappen en behoud in de eerste klasse als afsluiting. Hij past goed bij onze club die voor het sportieve succes gaat en de gezelligheid niet uit het oog verliest. Hiernaast staat bij Guillaume de teambuilding hoog in het vaandel en heeft hij veel individuele aandacht voor de spelers”, laat het bestuur weten.

Enrico Schouten gaat Guillaume assisteren bij het eerste elftal net zoals hij dat al eerder bij KFC heeft gedaan. Deze succesvolle combinatie wordt dus weer herenigd nadat Enrico een uitstapje naar Wijk aan Zee heeft gemaakt.

Ambitie

“Voor de training en coaching van het tweede elftal hebben we Rene Beerepoot binnengehaald. Hij was eerder trainer bij de SVA jeugd en derde elftal. Het tweede elftal komt momenteel uit in de tweede klasse en de ambitie is om in de top van deze klasse mee te draaien en zo mogelijk te promoveren. Paul Hoeve gaat door als keeperstrainer.”

Voor, tijdens en na de wedstrijd van Volendam tegen Vitesse is de nieuwe trainersstaf alvast bij elkaar gekomen. Hier waren ze getuige van een mooie 2-0 zege van de thuisclub. “Met de nieuwe trainersstaf verwachten we een mooie toekomst in hopelijk de eerste klasse en anders de tweede klasse tegemoet te gaan.”