FEBO Zaanstad Cup volop in belangstelling

Sport
SportsGen sportmarketing & events, gevestigd in Wormer, is initiator en organisator FEBO Zaanstad Cup.
SportsGen sportmarketing & events, gevestigd in Wormer, is initiator en organisator FEBO Zaanstad Cup. (Foto: SportsGen)

STREEK - Het lijkt nog ver weg, maar al heel snel zal het sportcomplex van Sporting Krommenie aan de Marslaan volledig in het teken staan van het door SportsGen opgezette toernooi om de FEBO Zaanstad Cup.

Zo is bijvoorbeeld in razend tempo het deelnemersveld voor de FEBO Zaanstad Cup 2023 rond gekomen. Liefst 20 mannen- en 10 vrouwenteams zullen mee doen aan het toernooi. Op donderdagavond 25 mei gaan alle ploegen de koker in tijdens de officiële loting bij Sporting Krommenie. Op deze avond zullen ook de poule-indelingen van de 123inkt.nl Zaanstad PupCup bekend worden gemaakt.

Bij een sportief en breed gedragen evenement als dit is er ook aandacht voor andere, misschien nog wel belangrijkere, zaken. Want vanuit organisator Sportsgen is er nadrukkelijk ook aandacht voor ALS. Eén van de meest betrokken sponsors en scouts van de FEBO Zaanstad Cup is getroffen door ALS. Via de 123Inkt.nl Zaanstad PupCup wil de organisatie meer aandacht vragen voor ALS én geld ophalen voor ALS Nederland!

Het is Ed Kuijper die namens SportsGen aangeeft wat hem en zijn mensen beweegt. ‘We doneren 50% van de sponsorinkomsten, organiseren een sponsorloop voor alle deelnemende teams en vragen ouders om voor iedere goal van het team van hun kind 1 euro te doneren voor onderzoek naar de ziekte. Letterlijk Scoren voor ALS!

SportsGen sportmarketing & events, gevestigd in Wormer, is initiator en organisator FEBO Zaanstad Cup.