50 plus badmintontoernooi enorm succes

Sport
Een aantal meiden van de tweede klas van het MBO Regiocollege; sport en bewegen organiseerden een geslaagd 50 plus badmintontoernooi.
Een aantal meiden van de tweede klas van het MBO Regiocollege; sport en bewegen organiseerden een geslaagd 50 plus badmintontoernooi. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - ‘Organiseer een 50 plus badmintontoernooi’, was de schoolopdracht aan een aantal meiden van de tweede klas van het MBO Regiocollege; sport en bewegen. Een hele uitdaging.

Dus werden ouders, familieleden en kennissen gevraagd om mee te doen. Dat zou dan moeten gebeuren op vrijdagavond 16 februari in sporthal de Struijck in de Oostzijde. Het bestuur had twee uur speelplezier beschikbaar gesteld en Broeks Events stond garant voor de rackets. Tevens zorgde speeltuin Theresia voor een aantal vrijwilligers die op deze avond behulpzaam waren.

Zo lieten 38 sportieve liefhebbers vanaf 20.00 uur de shuttles door de lucht vliegen. Voor het vlotte verloop duurden de wedstrijden tien minuten, waarbij de scholieren de puntentelling bijhielden. 

Jammer

“Het was jammer dat er geen docenten aanwezig waren, om dit toernooi te beoordelen. Na de finale en prijsuitreiking, medailles voor de eerste drie plaatsen, werd het nog heel lang gezellig in de kantine van de sporthal en werd er geproost op het resultaat van de organiserende groep dames”, aldus tekende onze speciale verslaggever Koos van der Woude op wat er gebeurde.