Sporting Krommenieërs niet alleen sportief, maar ook fotogeniek

Sport
Eerste blik in de SK kledingshop
Eerste blik in de SK kledingshop (Foto: Jan Leeuwerink)

KROMMENIE - Wie als club zijn 25e verjaardag wil vieren moet daar flink wat tijd en energie in willen investeren. En laat dat bij Sporting Krommenie (geboren 28 mei 1999) nu juist een belangrijk onderdeel van de clubbeleving zijn! Komende zomer zal dat feest gevierd gaan worden. Daaraan vooraf gaan een aantal opvallende zaken.

Want onlangs zijn er maar liefst 700 Sporting leden op de gevoelige plaat vastgelegd. Samen met de PLUS Supermarkten zal de club liefst 800 sportboeken gaan uitgeven waarin de Krommenieërs hun persoonlijke favorieten kunnen plakken. De geschoten foto’s zijn te verkrijgen bij de PLUS Supermarkten aan de Heiligeweg en Uranuslaan. Deze bijzondere actie zal op 20 april het startschot beleven en in totaal acht weken gaan duren. De zakjes met voetbalplaatjes worden uitgegeven bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen.

SK kledingshop

Naast die eregalerij - want zo wil PR man Jan Leeuwerink het portretten album graag aanprijzen - heeft de club ook intern een verbouwing gepleegd en is er een heuse SK kledingshop ontstaan. De club heeft in de 25 jaar van haar bestaan een flink assortiment kleding ontwikkelt en deze kan nu direct bij de club worden aangeschaft. Pleitbezorger van en voor die winkel is Gwendolyn de Koning. Samen met Peter Hartland en Ramina Rus draagt zij zorg voor een prima beeld van de club.


Om de winkel volledig tot zijn recht te laten komen is er het nodige aangepast in het gebouw. “Want als je kleding wilt passen moet je daar wel ruimte voor hebben” aldus Leeuwerink. Inmiddels is de winkel ingericht en ‘bedrijfsklaar.

Meer informatie daarover is op te vragen via kleding@sportingkrommenie.nl
Binnenkort treft u in dit Nieuwsblad nog veel meer informatie over het 25 jarig bestaan van Sporting Krommenie.