De exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’ is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen.
De exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’ is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. (Foto: aangeleverd)

Kaartverkoop acht populaire voorstellingen in Zaantheater gestart

Uitgaan

ZAANDAM - Sinds 5 juni jongstleden zijn de deuren van het Zaantheater weer open voor maximaal 50 bezoekers per voorstellingen. Voor de zomer zijn er al voorstellingen te bewonderen waaronder de kersver bijgeboekte voorstelling ‘De koning is dood, leve de koning’, een eerbetoon aan Bram van der Vlugt. Het Zaantheater is ook al maanden bezig met het nieuwe theaterseizoen. De verkoop van het nieuwe theaterseizoen start half juni. Maar kaarten voor acht populaire voorstellingen zijn nu al te koop.

Alex Klaasen, The Analogues, Daniël Arends, The Rocky Horror Show en meer

Achter de schermen is het Zaantheater al maanden druk bezig met de voorbereiding van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De verwachting is dat de start van de kaartverkoop eind juni zal plaatsvinden. Op dit moment zijn er al diverse voorstellingen van het nieuwe seizoen in de verkoop, waaronder Plien en Bianca, Wolter Kroes, Rayen Panday, de musical Titanic en vele anderen. Maar het Zaantheater heeft nog meer in petto voor de bezoekers.

Kaartverkoop gestart 

Als cadeau aan het publiek is de verkoop van acht populaire voorstellingen al gestart. Deze voorstellingen zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht en het publiek kan vanaf vandaag kaarten bemachtigen voor deze gewilde shows. Het gaat om de voorstellingen van The Analogues, Alex Klaasen, Daniël Arends, de ROCKY HORROR SHOW, Amélie de Musical, Wende & Oostpool en de locatievoorstelling Mansholt.

The Analogues - 7 & 8 januari 2022

De missie van The Analogues is simpel: alle muziek spelen van The Beatles die nooit live gespeeld is. Al jaren trekken The Analogues volle zalen met deze integrale vertolkingen. Met de nieuwste voorstelling ‘Let It Be: Abbey Road’ ronden ze hun missie af.

Alex Klaasen - 26 november 2021

Deze exclusieve kerstshow ‘Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas’ is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want ook deze show zit weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer.

Daniël Arends - 22 & 23 april 2022

Cabaretier Daniël Arends laat er geen gras over groeien en komt dit seizoen met maar liefst 2 verschillende stand-up comedyshows van ruim een uur naar het Zaantheater. ‘Thuis praat ik bijna nooit’ speelt Daniël op beide dagen om 19.00 uur. De stand-up comedyshow ‘God is mijn rechter’ speelt hij beide dagen om 21.30 uur. Arends zegt zelf: “Ok lieve mensen, voor deze ene keer dan. Geen muziek, geen rode draad, geen gedoe. Stand-up comedy pur sang”. Kies één show, of kom naar allebei!

De Rocky Horror Show – 4 december 2021

De waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag! Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen, met Sven Ratzke in de hoofdrol. Een wereldwijde must-see waarbij meedoen is toegestaan!

Amélie de Musical - 11 & 12 februari 2022

De fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Parijs.

Wende & Oostpool – 19 april 2022

In haar nieuwe show ‘De Wildernis’ verkent zangeres en actrice Wende in samenwerking met Toneelgroep Oostpool de wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

Mansholt - 1 t/m 5 september 2021

Op veler verzoek is de bejubelde voorstelling Mansholt terug. Deze voorstelling met een groot maatschappelijk thema gaat over voormalig Eurocommissaris Sicco Mansholt, en speelt in een tent op een boerderij in Zaandam. Een unieke ervaring op een bijzondere locatie.

Kaarten bestellen

Kaarten voor deze acht nieuwe voorstellingen zijn nu te bestellen via www.zaantheater.nl

De waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag!
Helmert Woudenberg kruipt in de huis van Sicco Mansholt.
Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Parijs.
Afbeelding
Gewonde bij ongeluk op N246 bij Assendelft 112-nieuws 1 feb, 19:35
Afbeelding
Hartverwarmende reacties tijdens Sportgala op Zaans Gezonde Tochie Uitgaan 1 feb, 17:06
Afbeelding
Op de bres voor behoud dorpsblad Het Lint in Assendelft Algemeen 1 feb, 15:56
Afbeelding
Vergunning voor bouw Parel van Zuid nu rond Algemeen 1 feb, 12:27
Afbeelding
Belastingaangifte over 2022 doen: zo werkt het Algemeen 1 feb, 12:23
Afbeelding
'Schulden gaan niet vanzelf weg' Algemeen 1 feb, 09:15
Afbeelding
Happy in Holland te zien in het Zaantheater Uitgaan 1 feb, 08:50
Afbeelding
Zaanse sportsterren stralen in Zaantheater Sport 31 jan, 16:58
Afbeelding
Dino Day in Natuurmuseum Uitgaan 31 jan, 12:27
Afbeelding
'Verbod E-sigaret met smaakje werkt averechts' Algemeen 31 jan, 12:08
Afbeelding
Brons voor Zaanse Roller Club Pauwin op NK Showrijden Sport 31 jan, 11:04
Afbeelding
Feest bij Autobedrijf Nieuwendijk: gekozen tot tweede Renault- en Daciadealer van Nederland Nieuws 31 jan, 09:12
Afbeelding
Nieuw kleurrijk initiatief: De Zaanse Regenboogprijs Algemeen 31 jan, 09:07
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.