Winter/kerstconcert Arthur and Friends in Zuidervermaning Westzaan

Uitgaan
Arthur and Friends.
Arthur and Friends. (Foto: aangeleverd)

WESTZAAN - De vijf talentvolle muzikanten die Arthur and Friends vormen, geven op zaterdag 18 december een winter/kerstconcert in de Zuidervermaning van Westzaan, Zuideinde 233. 

Het vijftal heeft een voorliefde voor Keltische muziek uit diverse windstreken waarbij elk bandlid op eigen wijze bijdraagt aan de totale muzikaliteit. Naast de gitaar, citer, viool, lijsttrommel en zang kenmerkt Arthur and Friends zich door het gebruik van bijzondere instrumenten zoals de Ierse uilleann pipes, de Zweedse nyckelharpa en de middeleeuwse draailier en doedelzak. De mix van deze instrumenten in uitgewerkte arrangementen brengen een prachtige en bijzondere sound die ook verrassend eigentijds klinkt. Keltische muziek in een eigenzinnig jasje!  

Deze middag wordt er een gevarieerd programma gebracht met mooie ballades en opzwepende tunes. Dit allemaal in de sfeervolle Zuidervermaning die helemaal in kerstsfeer met kaarsen wordt verlicht. Aanvang 14.45 uur, zaal open 14.15 uur. Kaarten: € 12,50 reserveren via www.arthurandfriends.nl of 06 - 2664 3556. De gebruikelijke coronamaatregelen zijn van toepassing.