WIN: Gratis toegang tot Babbels Live Vrijmibo Edition

Uitgaan
Topband BLØF maakt op vrijdag de sfeer tijdens de Vrijmibo Edition.
Topband BLØF maakt op vrijdag de sfeer tijdens de Vrijmibo Edition. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK – Heb je ook zo’n zin in het grote muziekfeest Babbels Live op 10 en 11 juni? Heerlijk meezingen en feesten tijdens het Babbels Live Festival. Genieten van optredens van onder meer Snollebollekes, Gerard Joling, Frans Bauer, Tino Martin, BLØF, Miss Montreal en vele, vele anderen. Je maakt nu kans om op vrijdagavond gratis naar binnen te kunnen in de grote Babbels Live prijsvraag! Doe mee en maakt kans op 1 van de 24 vrijkaarten – a 49,95 euro - voor de Babbels Vrijmibo Edition op vrijdagavond. 

Test je muziekkennis en maak kans op 1 van de 24 gratis toegangskaarten voor vrijdagavond!

Zo doe je mee

Wat moet je doen om kans te maken op de vrijkaarten? 

Simpel; je muziekkennis testen! We stellen je hieronder een aantal meerkeuzevragen over de artiesten die meedoen aan het Babbels Live Festival. En het is win-win, want door mee te doen abonneer je je direct op de nieuwsbrief van Rodi Zaanstad - en krijg je voortaan wekelijks het belangrijkste nieuws in je mail!

Persoonlijk bericht

Samen met de organisatie van het festival trekt notaris Marcel Ten Brinke van het gelijknamige notariskantoor uit Krommenie uit de goede antwoorden – met een check of je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief - de winnaars. Die krijgen persoonlijk bericht. Vergeet dus niet bij het insturen van je antwoorden je eigen naam, adres en telefoonnummer door te geven. Anders kunnen we je niet benaderen.

Inzenden tot/met 15 mei

Inzenden kan tot en met zondag 15 mei en uitsluitend via onderstaand formulier.

Gewonnen toegangskaarten kunnen niet geruild of ingewisseld voor geld. Met deze actie maak je kans op kaarten voor de vrijdagavond. Over de uitslag is geen communicatie mogelijk. Zie verder de algemene voorwaarden op www.babbelslive.nl 

Val je in de prijzen? Proficiat! Met de gratis entreekaarten ga je een geweldige festivalavond beleven. Geen kaart gewonnen? Geen nood. De kaartverkoop is begonnen. Maar gaat ook snel. Eerder uitgegeven kaarten voor het festival van 2020, dat door corona niet door kon gaan, blijven geldig. Dus kun je beter geen kaart op het laatste moment kopen. Want ook al passen er veel mensen op het festivalterrein aan de Omval in Assendelft, vol is echt vol. 

Zie de complete line-up voor beide data en bestel tickets op www.babbelslive.nl.

Gratis genieten bij het optreden van Miss Montreal? Doe dan mee met de grote Babbels Live prijsvraag.