Saens Harmonie Orkest geeft voorjaarsconcert

Uitgaan
Het Saens Harmonie Orkest geeft komende zondag haar voorjaarsconcert.
Het Saens Harmonie Orkest geeft komende zondag haar voorjaarsconcert. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Assendelft – Het Saens Harmonie-Orkest geeft zondag 29 mei haar voorjaarsconcert voor donateurs en belangstellenden in het verenigingsgebouw aan de Dorpsstraat 420, achter de PLUS supermarkt (voorheen COOP). Het concert begint om 14.30 uur.

Het opleidingsorkest, onder leiding van Ruud Kleiss opent de middag met Last Chance Saloon. Daarna volgen enkele andere populaire melodieën zoals bijvoorbeeld het thema uit de film Mission Impossible.Hierna is het groot orkest onder leiding van Stefan van der Wilt aan de beurt. Zij openen met de Sunset Serenade. Daarna staat het musicalstuk The phantom of the Opera op de lessenaar. Na Remember Me en Blinding Lights is het tijd voor een pauze.

In de pauze wordt een tombola gehouden. Na de pauze zet het groot orkest het programma voort en speelt onder andere het bekende nummer Music van de onlangs overleden artiest John Miles, gevolgd door een aantal kortere stukken. Het concert wordt gezamenlijk afgesloten met een optreden door beide orkesten met de nummers A Repton Fantasy en I will survive.

Het Saens Harmonie-Orkest nodigt alle muzikale vrienden uit haar feestelijke voorjaarsconcert mee te beleven. De toegang is gratis. Ter dekking van de onkosten staat aan het eind van het concert een mandje klaar voor een vrijwillige bijdrage.

Kijk ook op www.saensharmonieorkest.nl.