Tribute to Amy Winehouse in de Bullekerk

Uitgaan
Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tributeshow over het leven van de legendarische zangeres.
Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tributeshow over het leven van de legendarische zangeres. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - ‘Celebrating Amy’ komt op zaterdag 2 juli naar de Bullekerk, een tribute to Amy Winehouse. ‘Celebrating Amy’ was in de eerste twee maanden van 2022 via SBS6 te zien in het programma Tribute – Battle of the Bands en kwam bijna in de finale.

Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tributeshow over het leven van de legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht, maar wel bijna elke song daarop werd een hit. Bekende nummers als ‘Rehab’, ‘Valerie’, ‘Back to Black’ en ‘You know I’m No Good’ komen dan ook allemaal voorbij in deze show.

Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is. Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar gehele muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is, maar ook intens en emotioneel in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

‘Tickets zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl.