Kaartverkoop nieuwe seizoen van Zaantheater start op donderdag 23 juni

Uitgaan
Ook Bert Visscher is van de partij in het Zaantheater.
Ook Bert Visscher is van de partij in het Zaantheater. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Dit seizoen valt er veel te kiezen in het Zaantheater met maar liefst 245 voorstellingen. Met publiekslievelingen, nieuwe talenten, verdiepende producties en heerlijke muzikale avonden. Bijna een kwart van de programmering is geschikt voor kinderen en hun familie. En voor de theaterliefhebber die graag ’s middags op stap gaat, programmeert het Zaantheater de serie ‘Theater in de middag’.

Er zijn al ruim 60 voorstellingen in de verkoop voor het nieuwe seizoen! Dit zijn verplaatste voorstellingen uit de lockdowns of voorstellingen die nieuw geboekt zijn en al eerder in de verkoop zijn gegaan. Van der Laan & Woe, Peter Pannekoek en de voorstelling van Brigitte Kaandorp & Jenny Arean waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Met andere shows zoals die van de Dolly Dots, Waylon en Fred van Leer gaat het óók hard.

Freek de Jonge komt met de voorstelling De Schreef naar het Zaantheater.

23 juni start kaartverkoop

Voor het overgrote deel van de voorstellingen moet het publiek écht nog wachten tot 23 juni. Deze week is het programma bekend gemaakt. Een kleine greep uit de populaire voorstellingen van komend seizoen: Stefano Keizers met zijn show Hans Teeuwen die NRC vijf sterren gaf, de afscheidsshow van Youp van ’t Hek, The Analogues met een te gek Beatlesconcert, de nieuwe theatervoorstelling over lievelingsbejaarde Hendrik Groen, Edsilia Rombley, Freek de Jonge, de familiemusical Kikker is verliefd!, Scapino Ballet, Bert Visscher en nog veel en veel meer. Op donderdag 23 juni kunnen de voorstellingen worden besteld op de nieuwe website van het Zaantheater.

Nieuwsgierig naar het hele seizoen? Check het op www.zaantheater.nl


Hendrik Groen beziet de herfst van ons leven met milde zelfspot. 

De laatste ronde voor brulaap Youp van 't Hek.
Hendrik Groen gaat opgewekt naar de eindstreep van het leven....
Freek de Jonge komt met zijn voorstelling De Schreef naar het Zaantheater/.