Agathepark weer even Buurtcamping

Uitgaan
Volop gezelligheid en verbinding.
Volop gezelligheid en verbinding. (Archieffoto: Yvette van der Does)

KROMMENIE - De ‘achtertuin’ weer even een kampeerplek. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juli verandert het Agathepark weer in een Buurtcamping. 

Voor wie het niet meer scherp heeft, nog even een korte uitleg: al tien zomers lang worden parken in heel Nederland omgetoverd tot gezellige campings waar buren van alle leeftijden en achtergronden elkaar leren kennen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of in wat voor huis je woont. Die ontmoetingen dragen bij aan het ons-kent-ons gevoel. Door samen een lek luchtbed te plakken of een potje te pingpongen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. De Buurtcamping is voor iedereen. Voor mensen die normaal gesproken de wereld rondreizen, maar ook voor mensen die vanwege het geld niet op vakantie gaan. En voor mensen die verlangen naar meer sociale contacten, maar ook voor mensen die het gewoon een leuk idee vinden om in hun eigen park te kamperen. 

Organisatie

De organisatie bestaat dit jaar uit Gerrit (uit de Kruisstraat) en Erica (Van Hogendorpstraat). Ze worden bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt? Volg ons dan op Facebook (www.facebook.com/DeBuurtcampingAgathepark) en Instagram (https://www.instagram.com/de_buurtcamping_agathepark). Tickets kun je bestellen via debuurtcamping.nl/camping/agathepark-krommenie. Een standaardticket kost 44,80 euro.

Aanmelden als vrijwilliger? Wil je iets leuks organiseren op de camping? Vragen of tips? Via agathepark@debuurtcamping.nl bereik je de organisatoren.