Concerten van trio Saen Amare

Uitgaan
Aan voorpret geen gebrek getuige deze foto van het trio Saen Amare.
Aan voorpret geen gebrek getuige deze foto van het trio Saen Amare. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Het trio Saen Amare geeft op zondag 25 september en op vrijdagavond 30 september als start van het culturele seizoen twee gratis concerten. Dat doen ze in de oudkatholieke kerk in Krommenie aan de Noorderhoofdstraat.

Het trio bestaat uit Njola Ritzen (fluit), Ruud Kleiss (trompet) en Ruud Luttikhuizen (piano). De muzikanten zijn al een aantal jaren actief binnen de Zaanstreek. Zij brengen een gevarieerd repertoire van zowel klassieke als hedendaagse pop-, film- en musical muziek. Hierdoor is hun muziek toegankelijk voor een heel breed publiek. Voor hun bezetting arrangeren de musici alle muziek zelf. In 2020 heeft Saen Amare de cd ‘Dreamcatcher’ opgenomen waaraan de zanger Marco Bakker zijn medewerking heeft verleend met het lied Anthem uit de musical Chess.

Beide concerten zijn gratis toegankelijk met een waarderingscollecte na afloop. Het concert op 25 september is van 12.00 tot 13.00 uur. Het concert op 30 september is een openluchtconcert in het Wilhelminapark in Wormerveer van 19.30 tot 20.30 uur.