Meezingen met grote hits van Clouseau op vrijdag bij Babbels Live Festival

Uitgaan
De mannen van Clouseau zijn ook van de partij op het Babbels Live Festival.
De mannen van Clouseau zijn ook van de partij op het Babbels Live Festival. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT – ‘Daar gaat ze, en zoveel schoonheid heb ik nooit verdiend’… En niet te vergeten ‘Anne’; als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen, Anne, die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren’. En zeker: ‘Domino. Ze heette Domino. Domino of zo. Ze hield niet van Clouseau. Wel van Mozart en zo.’ We gaan deze tophits volop meezingen tijdens het Babbels Live Festival want de mannen van Clouseau zijn ook van de partij.

De organisatie van hét grote Zaanse muziekfeest kon de komst van de Belgische band rondom rond de broers Koen Wauters en Kris Wauters vrijgeven. De band is present tijdens de VrijMiMo Edition op vrijdag 16 juni.

Ticketverkoop

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023 is het feestterrein aan de Omweg in Assendelft weer de plek waar je moet zijn als je de populairste artiesten van Nederland wil zien en horen. De organisatie van de achtste editie is in volle gang en de ticketverkoop begonnen.

Goed om te weten: je kunt nu al munten online bestellen en deze op donderdag 15 juni op het festivalterrein ophalen. Zo wordt de drukte bij de kassa’s minder. De munten kun je uiteraard ook op beide dagen zelf bij de ticketkassa ophalen. Wie zeker wil zijn voor een kaartje kan nu al een ticket kopen.

Kijk voor tarieven en meer op www.babbelslive.nl