Klokgelui als theater in Doopsgezinde kerk Krommenie

Uitgaan
Het muzikaal theatrale duo Hans Dagelet en Esther Apituley.
Het muzikaal theatrale duo Hans Dagelet en Esther Apituley. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Project Geestdrift presenteert op kerstavond, 24 december, om 19.00 uur in de doopsgezinde kerk in Krommenie de nieuwe theatervoorstelling ‘Klokgelui’ van het muzikaal theatrale duo Hans Dagelet en Esther Apituley. De familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Na het succes van ‘In de schemering’ brengen Hans (spel, bugel) en Esther (altviool, spel) met ‘Klokgelui’ een voorstelling vol prachtige klanken, humor, rake gedachten en venijnige dialogen.

Het verhaal Een koster, Oscar, kondigt de beroemde altvioliste Esther aan die een recital komt geven in de kerk. Als de violiste wil inzetten, blijkt deze koster boordevol verhalen te zitten en kan het optreden nog niet beginnen. Er ontstaat verwarring. En hebben deze mensen niet een heel andere relatie dan aanvankelijk het geval leek te zijn? Terwijl Esther met haar passie de muziek wil vertolken, probeert Oscar een boodschap vol hoop te verspreiden. Blijft dit duo als twee stil hangende sterren in de nacht, of komen ze nog samen?

Project Geestdrift presenteert inspirerende voorstellingen in doopsgezinde kerken in Noord-Holland met als doel bezoekers te verwelkomen op deze bijzondere locaties en op een verbindende manier met elkaar kennis te laten maken.

De voorstelling is vrij toegankelijk, maar een gift na afloop wordt op prijs gesteld. Kijk voor meer info en het reserveren van tickets op: www.projectgeestdrift.nl.