Dino Day in Natuurmuseum

Uitgaan
We mogen blij zijn niet in de tijd te leven toen de aardse bevolkt werd met dit soort gigantische beesten....
We mogen blij zijn niet in de tijd te leven toen de aardse bevolkt werd met dit soort gigantische beesten.... (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Stukjes dinobot slijpen en zelf haaientanden, dinotanden en megalodon-tanden zoeken. Het is zelfs mogelijk om een afdruk van een dino-voet te maken met gips. Het kan allemaal zondag 5 februari tijdens de Dino Day bij het Natuurmuseum E. Heimand, Thijssestraat 1. 

In het leslokaal van het Natuurmuseum zijn verschillende activiteiten. Je kunt ook stukjes geslepen dino-bot onder een microscoop bekijken of op een groot tv-scherm. Er is ook een kleine expositie van dino-fossielen. Aanvang 11.00 uur. De dino-activiteit duurt tot ongeveer 16.00 uur (het museum is tot 17.00 uur geopend).

De activiteit is ongevaarlijk en geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Kinderen vanaf drie jaar betalen € 4,00 museumentree (op dit moment kun je de expositie Kletsnat bezoeken) en €3,50 voor de dino-activiteit. Volwassen begeleiders en Vrienden van het ZNMC mogen gratis naar binnen.