Intieme concerten in de Bullekerk

Uitgaan
Het Tess Merlot Trio.
Het Tess Merlot Trio. (Foto: Ronald Speijer)

Zaandam – De Bullekerk presenteert de komende weken een aantal intieme luisterconcerten. Avonden met muziek van grote sterren als Lenny Kuhr, Tess Merlot, Lo van Gorp en Laura Fygi. Stuk voor stuk artiesten die hun credits al ruimschoots hebben verdiend.

Al meer dan 50 jaar is Lenny Kuhr een op en top vakvrouw, en nog steeds treedt ze veelvuldig op. In 1969 was ze een van de winnaars van het Eurovisiesongfestival met het lied ‘De troubadour’. Vrijdag 10 februari komt ze naar de Bullekerk. Ze zingt repertoire uit haar grote en levendige oeuvre en combineert dit met werk uit haar nieuwe album. Ze wordt begeleid door Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar.

Tess Merlot was onlangs nog te zien in het programma ‘Matthijs gaat door’. Zaterdag 11 februari komt ze naar de Bullekerk. Ze neemt haar publiek mee op een Franstalige reis met originele, vertaalde en eigen chansons van onder anderen Edith Piaf, Jacques Brel en Charles Aznavour. Ze wordt daarbij begeleid door Lars Visscher op accordeon en Guillaume Marcenac op piano.

Leadzanger en saxofonist Lo van Gorp en zijn 10-koppige band The Royal Dutch Scam spelen zaterdag 18 februari een concert met het repertoire van Sting. Het gezelschap staat garant voor een avond genieten van hits, anekdotes en bloedstollend mooie parels uit zijn imposante oeuvre. Tussen de nummers door vertelt Lo over zijn fascinatie voor Sting.

Overal waar zangeres Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd de harten stal. Laura Fygi komt vrijdag 10 maart naar de Bullekerk. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl

Al meer dan 50 jaar is Lenny Kuhr een op en top vakvrouw.