Ouder-kind schilderen in voorjaarsvakantie

Uitgaan
Kijkje in het atelier.
Kijkje in het atelier. (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN - In de voorjaarsvakantie schilderen met je (klein-)kind is mogelijk tijdens de creatieve middagen in Atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3 (Bedrijvige Bij, unit A115).

De workshop duurt twee uur en is volledig verzorgd, inclusief materiaal en drankje. Je bent welkom op dinsdag 28 februari van 14.00 tot 16.00 uur, woensdag 1 maart van 14.00 tot 16.00 uur en donderdag 2 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Ook is het mogelijk de cursus Schilderen met acrylverf te gaan volgen. Iedere les wordt een thema behandeld, zoals perspectief of portret en maak je een schilderij op een doek, dat je uiteraard mee naar huis mag nemen. Zo leer je bijvoorbeeld het mengen van kleuren of het creëren van perspectief. Alle materialen en een drankje zijn bij de prijs inbegrepen. In de week van 6 maart starten nieuwe groepen op maandagochtend, maandagavond, woensdagochtend, woensdagavond en donderdagochtend. De cursussen lopen vrij snel vol. Er zijn maximaal 8 plekken per cursus. Aanmelden kan op www.indehogehoed.nl