Toch terugkeer van ‘Dozendag’ maar nu als 2.0 versie

Uitgaan
'Opperdoos' Guda de Boorder kan het niet laten en  organiseert toch de 24e editie van 'Dozendag'.
'Opperdoos' Guda de Boorder kan het niet laten en organiseert toch de 24e editie van 'Dozendag'. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Soms is de wil van een mens net zo sterk als twee glazen wijn... Of drie... Ach, als het gaat om de terugkeer van een fenomeen dat moet je je er soms doorheen slaan en het glas tot de bodem leegdrinken. Dat deed ‘opperdoos’ Guda de Boorder in het belang van vele mede-dozen. Want... Dozendag komt weer terug!   

Thema ‘maritiem’, locatie dit keer Tolhuys aan de Zaan

 Vorig jaar werd de laatste Dozendag gehouden. Die vond plaats bij Teasers (voorheen Dam 10). De 23ste editie betekende het einde van een immer roerige bijeenkomst. Althans... tot onlangs de herstart werd geboren bij een feestje bij het Tolhuys aan de Zaan. “

“Er waren er een aantal ‘dozen’ aanwezig en zij probeerden mij over te halen om het nog een keer te doen, bijna smekend.... Na twee glazen wijn gaf ik toe. Maar dan wel hier in Het Tolhuys aan de Zaan. En zo was het thema er ook na drie glazen wijn;  Zaan, water, natte dozendag... Uiteindelijk werd het thema Maritiem”, licht Guda toe.

‘Ik ben bang dat ik de 25 keer ook maar vol maak’  

Dozendag 2.0; de 24ste keer. “Dus ik ben bang dat ik de 25 ook maar vol maak dan”, lacht Guda. De datum: zondag 19 maart. Een ‘Dozendag 2.0 vol met verrassingen. “Maar ik ga niet alles verklappen, helaas. Maar dames, vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur hebben we een prachtig programma samengesteld. Met onder meer het nieuwe Dozenlied, salsadansen, Joki Toedeldoki, Deborah, een stripper, de exotische bingo en nog veel meer.”

Na 17.00 uur ‘mogen’ de mannen er weer bij en treedt Zangeres Miss Beulah op. Daarop kunnen de matroosjes en kapiteintjes nog even dansen en samen nog een feestje bouwen. De laatste paar kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.tolhuysaandezaan.com/tickets