Genieten met hoofdletter G tijdens verjaardagsconcert trompettiste Melissa Venema

Uitgaan
Melissa brengt op haar verjaarsdagsconcert prachtige nummers ten gehore met medewerking van tenor/zanger Erid Reddet.
Melissa brengt op haar verjaarsdagsconcert prachtige nummers ten gehore met medewerking van tenor/zanger Erid Reddet. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM – Alleen als je een steen bent, krijg je geen kippenvel van ontroering als ze het nummer Il Silenzio (in 1965 geschreven door de Italiaanse trompetspeler Nini Rosso) speelt: het is bijna het handelsmerk van de Zaanse trompettiste Melissa Venema. Dat ze echter meer muzieknummers brengt die je ziel kunnen raken, kunnen bezoekers op 14 april ervaren tijdens haar groots opgezette verjaarsdagsconcert. Die vindt plaats in Cultureel Centrum Bullekerk, Westzijde 75.

Melissa brengt prachtige nummers ten gehore met medewerking van tenor/zanger Erid Reddet. Beiden zijn solist geweest bij André Rieu. Eric was een van de Platin Tenors en heeft vele keren bij concerten van André Rieu opgetreden. Momenteel doet hij een theatervoorstelling van Tijs Borsten, Alberti meets Pavoritti , waarbij Eric de rol van Pavarotti zingt en acteert. 

Repertoire

Het repertoire varieert van klassiek tot opera en van populair tot filmmuziek. Erid Reddet zingt de beste en mooiste tenor-operastukken tijdens het concert. Zijn vrouw Abigail Reddet doet daarbij de begeleiding op de piano. De begeleiding wordt deze avond verzorgd door het Noord-Hollands Fanfare Orkest onder leiding van Lieuwe de Jong. Tevens brengt het Jeugdorkest nog prachtige solo nummers ten gehore, zoals Soldaat van Oranje.

Tickets

De deuren van de Bullekerk gaan open om 19.00 uur, aanvang 20.00 uur. Tickets kosten (1e rang): € 35,- inclusief zitplaats vooraan en welkomstdrankje, (2e rang) € 25 (inclusief welkomstdrankje). De tickets zijn te bestellen via de volgende link: Verjaardagsconcert Melissa Venema Tickets, vrij, 14 apr. 2023 om 20:00 | Eventbrite