‘Praten én breien’ tegelijk in Brei Café van buurtcentrum De Pelikaan

Uitgaan
Niets is zo lekker warm als een zelfgebreide trui, paar sokken of muts. Maar ook dit soort leuke werkstukken worden gemaakt in het Brei Café van De Pelikaan.
Niets is zo lekker warm als een zelfgebreide trui, paar sokken of muts. Maar ook dit soort leuke werkstukken worden gemaakt in het Brei Café van De Pelikaan. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Het gezegde luidt dat je ‘niet tegelijkertijd kunt praten en breien’. Bij het Brei Café in buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185A, is dat wel degelijk mogelijk. Terwijl de pennen tikken wordt er heel wat afgekletst. En dat is ook de bedoeling in het Brei Café dat weer op 7 september begint.

De opzet is om in een gezellige omgeving een middagje weg te zijn en anderen te ontmoeten. Er wordt geen les gegeven maar de brei- en haakfans helpen elkaar waardoor de mooiste werkstukken ontstaan. Vooraf opgeven hoeft niet. Kom gewoon naar de Pelikaan en doe mee.

Elke eerste donderdag van de maand zijn brei- en haakliefhebbers om 13.30 uur welkom mee te doen. Kosten €3,50, inclusief een kopje koffie of thee.