Week lang feesten en muziek tijdens Assendelver kermis

Uitgaan
Wolter Kroes mag natuurlijk niet ontbreken.
Wolter Kroes mag natuurlijk niet ontbreken. (Foto: William Rutten)

ASSENDELFT – Wees erbij en geniet! Van zaterdag 30 september tot en met donderdag 5 oktober is het kermis in Assendelft. Het dorp staat dan weer in het teken van veel gezelligheid, optredens, attracties en sportiviteit zoals de Ronde van Assendelft.

Veel gezelligheid, volop optredens, attracties en sportiviteit

Bij de Dorpstaveerne/KoppieBar begint het feestje al op vrijdag 29 met de vrijmibo om 16.00 uur, inclusief BBQ van Veenboer. Accordeonist Daan de Groot zorgt voor de sfeer evenals DJ Mitchel en zanger Yves Berendse.

Marco Schuitmaker

Op zaterdag 30 september is het tijd voor de liveband Hike en DJ Bee. Zondag gaat het feestje nog lekker door met vanaf 15.00 uur No Signal en ’s avonds het optreden van DJ Bert, zanger Rob Zorn en niemand minder dan Marco Schuitmaker. Wie kent hem niet van zijn hits als Engelbewaarder en Zomernacht in Griekenland? Wees erbij!

John West

Maandag 2 oktober is het tijd voor DJ Mitchel, Mats van der Zon (Voel je Vrij en zing) en John West. In juni 2022 ontving laatstgenoemde topzanger nog een platina award voor 17.2 miljoen streams op zijn single ‘Jouw Blik’. In november 2022 was John West gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de ArenA. En nu gewoon in Assendelft!

Dinsdag 3 oktober is het om 14.00 uur tijd voor het eerste deuntje met Jos & Dave met Assendelfste vrienden, DJ Nick en Nightfall om woensdag 4 oktober door te feesten met Summerlands, Tim Schalx en DJ Jordi. Wees erbij vanaf 14.00 uur. Donderdag 5 oktober is het grande finale met Summerland, DJ Jordi en niemand minder dan onze eigen Zaanse knuffelbeer Wolter Kroes. 

Kijk voor kaarten, aanvangstijden en het laatste kermisnieuws op www.koppiebar.nl

Marco Schuitmaker.