Optreden in Jisperkerk

Uitgaan
Zanger en pianist Roon Staal.
Zanger en pianist Roon Staal. (Foto: aangeleverd)

JISP - Zanger en pianist Roon Staal presenteert donderdag 7 december zijn nieuwe kerstrprogramma in het kerkje van Jisp.

Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek mee te nemen naar een magische kerstsfeer. Roon speelt zowel in het Engels als Nederlands bekende kerstsongs op authentieke wijze, inclusief werken van zijn nieuwe kerstalbum The Christmas Album III. Als kind stond Staal al op de theater planken en in TV studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde Staal de kinderrol Gavroche in het Carré theater. Als twintiger nam hij de titeltol in de rock-opera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg.

In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat wat een musical award nominatie opleverde. Daarna trad Roon veel op in het Verre Oosten, Rusland en Japan met zijn solo werk.

Het concert begint om 20.00 uur, zaal vanaf 19.30 uur open. Reserveren op www.roonstaal.com of via 06-15403125. Tickets € 22,50. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar € 12,50.