Theatervoorstelling Dinner for One in theatertent voor Bullekerk

Uitgaan
Miss Sophie viert haar negentigste verjaardag.
Miss Sophie viert haar negentigste verjaardag. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Op het voorplein van de Bullekerk, Westzijde 75, wordt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december in een grote theatertent de  theatervoorstelling ‘Dinner for One’ gehouden. De voorstelling vindt plaats tijdens de kerstmarkt in de Bullekerk en is gratis toegankelijk.

Gratis toegankelijke klassieker tijdens kerstmarkt in Bullekerk

Dinner for One is een korte komische voorstelling die in de jaren ‘20 van de twintigste eeuw geschreven werd voor het theater. Een ware klassieker, die ieder jaar vertoond wordt, nooit verveelt en telkens weer opnieuw tot een gulle lach leidt. Deze Nederlandse uitvoering wordt geheel uitgevoerd en geproduceerd door de Friese theatermaker Sjouke Boschma. De voorstelling wordt gespeeld door twee professionele acteurs.

Het glas heffen met James

Miss Sophie viert haar negentigste verjaardag. De oude dame heeft ze niet allemaal meer op een rijtje en meent dat alle genodigden aanwezig zijn, hoewel ze al lang dood zijn. Haar trouwe butler James wil haar niet kwetsen en moet het glas voor iedere gast heffen. “The same procedure as every year?”

De voorstelling wordt op vrijdag, zaterdag en zondag om de 45 minuten gespeeld en duurt ongeveer 20 minuten: op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De voorstelling is in het Nederlands en gratis toegankelijk. Er zijn zitplaatsen.

Voor de Bul komt een grote theatertent te staan voor de voorstelling Dinner for One.