Nieuw: MineralXpo, mineralen en edelstenenbeurs bij Taets Art & Event Park

Uitgaan
Meer dan 200 kramen met edelstenen, fossielen, sieraden en andere producten.
Meer dan 200 kramen met edelstenen, fossielen, sieraden en andere producten. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Ontdek de wonderlijke wereld van mineralen en edelstenen op MineralXpo, de nieuwste mineralen- en edelstenenbeurs van Nederland die liefhebbers samenbrengt. Op 16 en 17 december kun je de wereld van mineralen en edelstenen bewonderen bij Taets Art & Event Park, Hemkade 16 (Hembrugterrein). 

Meer dan 200 kramen met edelstenen, fossielen, sieraden en andere producten

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de nieuwste mineralen- en edelstenenbeurs van Nederland. Op MineralXpo kan je prachtige collecties van mineralen en edelstenen bewonderen, ontdekken en kopen. Zo staan er op MineralXpo exposanten uit binnen en buitenland met vele bijzondere vondsten.

Wil je meer leren over de wereld van mineralen en edelstenen? Kom langs en ga in gesprek met deskundige en gepassioneerde exposanten. Tijdens MineralXpo staan er meer dan 200 kramen gevuld met de mooiste edelstenen, mineralen, fossielen, sieraden en aanverwante producten. Of je nu een enthousiaste verzamelaar, een nieuwsgierige liefhebber of gewoonweg op zoek bent naar een uniek kerstcadeau (voor jezelf of voor een ander), MineralXpo heeft voor ieder wat wils.

Lezerskorting op jouw ticket(s)

Wat maakt MineralXpo nog leuker? Binnenstappen met een leuke korting natuurlijk! Exclusief voor onze lezers bieden wij een speciale korting van 25% op een online dagticket. Gebruik bij het kopen van de tickets de actiecode RODIMINERALXPO om van deze aanbieding te profiteren. 

Wat kan je verwachten op MineralXpo? Ook zijn er leuke en interactieve activiteiten tijdens MineralXpo. Altijd al zelf een geode willen kraken? Dan ben je bij MineralXpo aan het juiste adres! Stroop ook je mouwen maar op, want het fool’s gold ligt op je te wachten in de Gold Rush! Hier kan je zelf in onze waterbakken met een goudpan op zoek naar Pyriet. 

Naast deze leuke activiteiten zijn er ook prachtige tentoonstellingen van mineralen.

Tickets en tijden

De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets volwassenen: €10, Tickets kinderen: €5. Zie ook www.mineralxpo.nl