Grand Opening Nagel & Beauty Studio 7

Werken
 Nina de Boer opent op zondag 19 maart haar splinternieuwe Nagel & Beauty Studio 7 aan de Industrieweg 19b in Wormerveer.
Nina de Boer opent op zondag 19 maart haar splinternieuwe Nagel & Beauty Studio 7 aan de Industrieweg 19b in Wormerveer. (Foto's: aangeleverd)

WORMERVEER - Nina de Boer opent op zondag 19 maart haar splinternieuwe Nagel & Beauty Studio 7 aan de Industrieweg 19b in Wormerveer. Vanaf 15.00 uur is iedereen uitgenodigd voor de Grand Opening. 

Tweede filiaal van onderneemster Nina de Boer

Dit is haar tweede filiaal. Op Dammersven 7 in Assendelft heeft ze haar nagelstudio maar vanaf volgende week kunnen gegadigden ook terecht voor schoonheidsbehandelingen op Industrieterrein Molletjesveer. “In Wormerveer kun je dan ook terecht voor de mooiste nagels en andere schoonheidsbehandelingen. Zoals permanente make-up, microblading, powder brow en bb glow. Het professionele team zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer terwijl jouw nagels en huid in topconditie worden gebracht met onder andere producten van het premium merk Magnetic”, laat Nina de Boer weten.


Kijkje in de fraaie salon en het exterieur.  

Of je nu op zoek bent naar klassieke nagels, french manicure of een trendy design: Nagel &Beauty Studio 7 in Wormerveer heeft alles in huis om nagels er fantastisch uit te laten zien. Ook voor het ‘in shape’ brengen door middel van een microblading behandeling die ervoor zorgt dat de nagels een natuurlijke en volle look hebben. 

Voor de beste verzorging kun je online een afspraak maken via www.nagelstudio7.nl Natuurlijk kun je ook altijd binnenstappen of bellen op 075 - 6414998.


Afbeelding