Voetganger zwaargewond na zeer ernstig ongeval op de N245 bij Noord-Scharwoude

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

NOORD-SCHARWOUDE - De hulpdiensten zijn zondag in alle vroegte, rond 03.30 uur, groots uitgerukt voor een zeer ernstig ongeval bij Noord-Scharwoude. Even voor half vier ging het mis op de N245 Schagerweg ter hoogte van de Wagenweg. Een voetganger raakte zwaargewond door een aanrijding met een bedrijfswagen.

Ongeluk N245 Noord-Scharwoude

Op het kruispunt was een bedrijfswagen van een beveiligingsbedrijf betrokken bij een aanrijding. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. voetganger is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De voorkant van de bedrijfswagen en het raam zijn door de klap zwaar beschadigd geraakt. De N245 richting Schagen is door het ongeval afgesloten voor het verkeer. De Forensische Opsporing verkeer gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffer(s) is op dit moment nog niets bekend.

De bestuurder van het personenvoertuig, een 57-jarige vrouw uit Beverwijk, is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De afdeling Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het onderzoek loopt nog.

Afbeelding
Afbeelding