BalkanLab speelt in Cultureel Centrum Pancratius

Uitgaan
BalkanLab treedt zondagmiddag 21 april op in Pancratius, Oosterblokker.
BalkanLab treedt zondagmiddag 21 april op in Pancratius, Oosterblokker. (Foto: aangeleverd)

OOSTERBLOKKER - Het zesde en laatste concert uit de wereldmuziekserie van Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker staat zondag 21 april op de planning. Het concert wordt gegeven door BalkanLab.

De band is in 2013 ontstaan uit een masterclass ‘Sevdah’, muziek uit Bosnië-Herzegovina, onder leiding van Mišo Petrovic. Zijn aanstekelijke drive om authentieke volksmuziek op eigentijdse wijze te arrangeren, smaakte naar meer. Zo heeft BalkanLab vanaf het begin de grenzen verkend en geëxperimenteerd met cross-overs van muziek uit verschillende delen van de wereld.

Bezetting

De bezetting is als volgt: Maja Kuijper - zang, Jan Rademaker - accordeon, Okke Alkema - klarinet/sax en zang, Hans Luijcx - viool en zang, John Kamp - basgitaar, René Gosse - slagwerk.

Informatie

De deuren gaan zondag 21 april open om 14.30 uur, het concert start om 15.00 uur. Kaarten zijn te reserveren door te mailen naar maja@ccp.nu of neem telefonisch contact op via 06-46296258. Op de dag zelf zijn kaarten ook aan de kassa verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar www.ccp.nu.