Franse Chansons in De Schalm

Uitgaan
Coeursief speelt zondag 28 april Franse Chansons in Dorpshuis De Schalm.
Coeursief speelt zondag 28 april Franse Chansons in Dorpshuis De Schalm. (Foto: aangeleverd)

WESTWOUD - Coeursief, de populaire Nederlandse band met hart voor de Franse chansons, geeft een speciaal luisterconcert op zondagmiddag 28 april in Dorpshuis De Schalm in Westwoud. Het optreden begint om 15.00 uur en de inloop is vanaf 14.30 uur. 

Vele bekende chansons komen deze middag aan bod, o.a. van Edith Piaf, Francoise Hardy, Jacques Brel, Charles Aznavour, Gilbert Becaud, Julien Clerc en Michel Legrand uit de jaren ’50, ‘60 en ’70 plus de meer moderne Franse liedjes van o.a. Zaz, Patrick Bruel, Patricia Kaas en Barbara Pravi. Soms serieus, soms als meezinger, soms nostalgisch en altijd weer in een gezellige sfeer. Voor velen zal het repertoire een feest der herkenning zijn van romantische, zonnige vakanties, verloren liefdes en de warme Franse sfeer. 

Enthousiaste muzikanten 

Coeursief bestaat uit zes enthousiaste muzikanten;
Gemma (zang), Cor (gitaar/zang), Cees (drums), René (basgitaar), Jaap (viool) én Herman (accordeon). Zij spelen op originele wijze de Franse chansons en treden met veel plezier en succes op bij diverse gelegenheden zoals Beaujolaisavonden, diner dansant, kerkconcerten en Franse festivals.

Informatie 

De entree is 5,- euro, kaarten reserveren is aanbevolen. Na afloop is er een optioneel soepenbuffet. Ga voor meer informatie over Coeursief naar de website: www.Coeursief.nl of neem contact op met René de Groot: rhwm.degroot@quicknet.nl / Tel : 06-43195505.