MET Heemskerk organiseert Vrouwen voor Vriendschap

Nieuws
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Unsplash)

HEEMSKERK - Soms heb je een hartsvriendin waar je alles mee doet. Maar niet altijd. Je verandert zelf, je vriendschap dus ook. Maar hoe maak je nieuwe vriendinnen? Zeker als je het druk hebt met bijvoorbeeld je werk en de kinderen. MET Heemskerk nodigt je uit om het eens over een andere boeg te gooien.

Ben jij een vrouw tussen de 25 en 45 jaar? Ben je net verhuisd en ken je weinig mensen? Heb je veel vrije tijd en zit je op de bank te denken: tja, en wat nu? Of heb je het juist heel druk en geen tijd om nieuwe contacten te leggen? Dan kan dit de oplossing zijn.

Vriendschap

Op vrijdag 5 april van 20.00 tot 22.00 uur organiseert MET Heemskerk Vrouwen voor Vriendschap in Buurtcentrum De Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1. Op deze avond leer je vrouwen kennen die ook behoefte hebben aan gezelligheid en vriendschap.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan bij Gönül Güler via 06-24520326 / gonul.guler@metheemskerk.nl of bij Ingrid Dudink via 06-48457632 / ingrid.dudink@metheemskerk.nl.

Meedoen aan deze avond kost 5 euro per persoon, dat is inclusief koffie of thee, een hapje en een drankje. Graag uiterlijk 29 maart aanmelden in verband met de catering.