Klassiekers en trends bij Patisserie Leek

Nieuws
Hippe Haas in Stolp.
Hippe Haas in Stolp. (Foto: Rodi Media)

BEVERWIJK - De paasdagen staan voor de deur en Patisserie Leek is er helemaal klaar voor. Klassiekers zoals de chocolade paashaas en het paasbrood krijgen uiteraard hun welverdiende plek, maar Paul zou Paul niet zijn als hij ook niet iets moderns in petto heeft.

“We zijn ons bewust van de verschillende wensen van onze klanten”, begint Paul Veldt, eigenaar van Patisserie Leek. “De ene klant gaat voor traditioneel, maar een andere klant wil elk jaar weer verrast worden. We proberen daarom elk jaar iets nieuws en hips neer te zetten, zoals de Hippe Haas in Stolp, het Kiptaartje en de Bonboneieren.”

Voor wie denkt dat de paasdagen nu pas beginnen voor Paul en zijn medewerkers, die heeft het mis. “Na oud en nieuw hebben we een weekje ‘rust’, maar daarna zijn we al volop in de weer met paaschocolade en paaseieren. Maar eigenlijk zijn we het hele jaar wel met de feestdagen bezig”, zegt Paul. 

Inspiratie

“Met iedereen die hier werkt hebben we een Inspiratie WhatsApp-groep, daar stuurt iedereen zijn of haar ideeën voor nieuwe (seizoens)producten.” Vol trots laat hij de berichten zien en daartussen verschijnen al de eerste ideeën voor Pasen volgend jaar. “Die ideeën mogen jullie nog niet verklappen hoor, dan is het geen verrassing meer!”

Paul’s favoriet

“Mijn paasfavoriet is en blijft toch de tulband. Als ik daar aan denk dan zie ik ons gezin al aan tafel zitten voor het paasontbijt. Ik vind dat altijd zo gezellig!”

Kijk voor het hele paasassortiment en de openingstijden van Patisserie Leek op www.gebakislekker.nl.

Een kijkje achter de schermen bij Patisserie Leek, Kiptaartjes in de maak.