Lezing ‘vermoeidheid en slaap bij kanker’

Zorg
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Oncologiefysiotherapeut JoAnne van Yperen heeft samen met Bibliotheek IJmond Noord een Kankercafé opgezet. Iedereen die kanker heeft of had kan hier terecht. Elke maand wordt er een lezing gegeven. Maandag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur wordt er dieper ingegaan op het thema ‘vermoeidheid en slaap bij kanker’. De lezing wordt gegeven in de Bibliotheek in Beverwijk, Kerkplein 5.

De lezing ‘vermoedheid en slaap bij kanker’ is al eerder gegeven door Angelique Koersen, slaapcoach in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ), en JoAnne. Wegens het grote succes wordt deze lezing herhaald. Tijdens de lezing wordt ingegaan op vragen als: Waar komt vermoeidheid bij kanker vandaan en hoe komt het dat je vaak slechtere slaapkwaliteit hebt tijdens en na de kankerbehandelingen? Natuurlijk kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ook vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Meer info en het programma voor de komende maanden vind je op www.kankercafe.nl.

Kankercafé

Het Kankercafé is een maandelijkse bijeenkomst met een thema in de bibliotheek van Beverwijk. Voor mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Naasten zijn ook welkom.