Gluren bij Duurzame Buren op 10 oktober in Koggenland

Duurzaamheid
Gluren bij de Duurzame Buren op locatie.
Gluren bij de Duurzame Buren op locatie. (Foto: aangeleverd)

Hoe maak ik mijn woning klaar voor de toekomst? Welke warmtepomp past het best bij mijn woonsituatie? Wat voor groene subsidiemogelijkheden zijn er? En hoe bespaar ik slim energie? In Gluren bij Duurzame Buren - een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten - krijg je met filmpjes een kijkje in huis bij mensen die met dezelfde vragen worstelden en daarmee aan de slag zijn gegaan.

Naast de filmpjes van duurzame acties van bewoners kun je tijdens Gluren bij Duurzame Buren al je ideeën toetsen bij, vragen stellen aan en knelpunten bespreken met de experts. Van 6 tot en met 13 oktober zijn wij bij jou in de buurt voor maatwerkadvies. Met de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket en ‘gluurstands’. Met energieadviseurs, energiecoaches en subsidiedeskundigen. Een gevarieerd online en live programma, waarin met het Rad van Besparing leuke prijzen te winnen zijn. Met extra aandacht voor alles wat met (natuurvriendelijke) isolatie te maken heeft. Inspiratie wordt aangevuld met kennis en informatie waarmee jij zelf verder kunt.

De Gluurstand staat 10 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in partycentrum De Ridder, Kerkebuurt 171 in Berkhout. Bezoekers kunnen van 20.00 tot 21.00 meedoen aan het Rad van Besparing.

Wie niet kan komen, geen probleem, 12 oktober wordt er van 20.00 tot 21.00 uur een online talkshow gehouden op www.duurzaamloket.nl/Gluren-wf