19-jarige man uit Wervershoof omgekomen bij ongeluk op A7

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

WERVERSHOOF - In de nacht van zaterdag op zondag rond twee uur heeft op de A7 bij Noordbeemster een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee mensen overleden ter plekke. Het gaat om een 19-jarige man uit Wervershoof en een 27-jarige man uit Hoorn.

Dodelijk ongeluk A7

De betreffende auto kreeg vermoedelijk een eenzijdig ongeluk. Daardoor is de auto meerdere keren over de kop geslagen. Een automobilist trof de ravage aan, parkeerde in de berm, probeerde te helpen en belde 112. Het was meteen duidelijk dat de twee inzittenden er slecht aan toe waren. De brandweer, politie en ambulance startten bij de twee personen reanimatie. Dat mocht niet meer baten. Beiden overleden ter plekke.

Het gebeurde op de de rijbaan vanuit Hoorn naar Purmerend, vlakbij tankstation Kruisoord ter hoogte van Noordbeemster. De weg blijft dan ook nog uren echt. Er moet goed onderzoek gedaan worden door de verkeersongevallendienst. Aan sporen op de weg te zien is dat de rechter berm is geraakt. Of dat dan ook de oorzaak was van de crash gaan de specialisten onderzoeken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding