Ruim Herenhuis vol tijdloze Luxe en Comfort aan Rijswijkse Julianastraat

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR foto)

In het groene hart van Oud-Rijswijk, een buurt vol historische charme, schittert Julianastraat 27: een klassiek herenhuis dat helemaal klaar is om zijn nieuwe eigenaar te verwelkomen. Een unieke kans voor wie op zoek is naar tijdloze luxe en comfort.

Bij binnenkomst wordt men begroet door een statige vestibule die leidt naar een ruime gang, waar karakteristieke details zoals ornamenten en granitovloeren de aandacht trekken. De begane grond omvat een luxe keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, en een gezellige woonkamer met een erker en een open haard, perfect voor ontspannen avonden.


PR foto

De bovenverdiepingen bieden een overvloed aan ruimte en functionaliteit. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een smaakvolle badkamer met moderne voorzieningen. De tweede verdieping herbergt nog eens drie slaapkamers, elk met hun eigen charme en toegang tot een tweede badkamer voor extra gemak.

Buiten wordt het goede leven voortgezet in de royale achtertuin, waar men kan genieten van rust en privacy, en zelfs kan ontspannen in de sauna van de achtergelegen berging. De voortuin biedt een warm welkom aan bezoekers, met ruimte voor fietsen en een schilderachtig grindpad.


PR foto

Maar de aantrekkingskracht van dit huis reikt verder dan zijn muren. Gelegen in het hart van Oud-Rijswijk, bevindt men zich op loopafstand van het levendige centrum met zijn winkels, restaurants en wekelijkse markt. Bovendien biedt de locatie gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, snelwegen en recreatieve voorzieningen, waardoor zowel de stad als het strand binnen handbereik liggen.

Met zijn tijdloze allure en ideale ligging biedt Julianastraat 27 een unieke kans voor wie op zoek is naar een klassiek huis met modern comfort. Maak een afspraak met Van Daal Leenders Makelaars via 015-2127300 en ontdek zelf de charme van dit ruime herenhuis in Oud-Rijswijk.


PR foto