Gratis workshop Yoga Nidra bij Inloophuis Burgerbrug

Nieuws
Yoga nidra wordt ook wel de slaapyoga genoemd.
Yoga nidra wordt ook wel de slaapyoga genoemd. (Foto: Pexels)

BURGERBRUG- Je bent van harte welkom bij Inloophuis Burgerbrug op vrijdag 3 mei van 10.00 tot 12.00 uur voor een workshop Yoga Nidra door Linda Kruijer van Praktijk Hartje Kalverdijk. 

Wat is Yoga Nidra?

Dit is een vorm van geleide meditatie die diepe ontspanning opwekt terwijl je toch bewust blijft. Met Yoga Nidra kun je een diepe staat van ontspanning ervaren, vergelijkbaar met diepe meditatie of een verkwikkende slaap. Het kan je helpen om stress te verminderen, de geest te kalmeren en emotioneel evenwicht te bevorderen. Sommige mensen ervaren ook verbeterde slaap en een verhoogd gevoel van welzijn.

Yoga nidra wordt ook wel de slaapyoga genoemd. Een uur slaapyoga staat gelijk aan 3-4 uur slaap, het is een ontspannende vorm van yoga die helpt bij het bevorderen van een goede nachtrust door middel van rustige yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een geweldige manier om te ontspannen en stress te verminderen voor het slapengaan.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze workshop, meld je dan van tevoren aan per mail: info@inloophuis-burgerbrug.nl.

Deelname is gratis. Het enige dat je zelf moet meenemen is een lekker warm kleed voor om je heen en voor op de mat. Locatie: Grote Sloot 146 in Burgerbrug.