Esther en Frank zorgen voor muzikaal vermaak

Uitgaan
Esther en Frank in het Kerkje van Sint Maartensbrug.
Esther en Frank in het Kerkje van Sint Maartensbrug. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBRUG - Als Corona in 2020 koorzang en samenzang onmogelijk maakt, verzorgen pianist Frank Visser en zangeres Esther Raatgers met regelmaat de muziek tijdens de kerkvieringen in ’t Zand. Met traditionele gezangen en verrassende grepen uit de Nederlandse kleinkunst weten ze de kerkganger elke keer te verrassen.

Maar nu sluiten de kerken! En waar de ene deur zich sluit, opent zich wellicht een andere. Dus brengen zij zondag 12 mei 14.30 uur hun repertoire in het kerkje van Sint Maartensbrug. Als afterbeat van het Songfestival en als opmaat van Moederdag.

Esther Raatgers staat in het dagelijks leven voor de klas. In haar vrije tijd zingt ze graag. Ze volgde jarenlang zanglessen bij Gaby de Goede. Ze trad op met Cor Bakker en werkte samen met het Noord-Hollands Ouderenorkest.

Tickets

Frank Visser studeerde fluit aan het Conservatoire de Nice en het Utrechts Conservatorium met piano als bijvak. Hij speelde in diverse ensembles en werkt onder andere als repetitor met verschillende koren. Kaarten bedragen 10,- euro en zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Esther-Frank.