Oude Nederlandse liedjes tot leven bij Oldskoel

Uitgaan
Samen zingen in Burgerbrug.
Samen zingen in Burgerbrug. (Foto: aangeleverd)

BURGERBRUG - Het evenement ‘Zing Met Ons Mee’ vindt dinsdag 14 mei vindt alweer voor de tweede keer plaats bij Oldskoel in Burgerbrug. Na een succesvolle eerste editie met deelname van enthousiaste zangers en zangeressen uit Burgerbrug en omliggende dorpen zoals Warmenhuizen en Petten, nodigt de organisatie jou nu ook van harte uit voor een gezellige ochtend vol samenzang.

Tijdens ‘Zing Met Ons Mee’ worden de mooiste Nederlandse liedjes van vroeger ten gehore gebracht, liedjes die herinneringen oproepen en emoties losmaken. Denk aan klassiekers als ‘Ik geef je een roosje m’n Roosje’, ‘De glimlach van een kind’, ‘Droomland’, of ‘Ik zou wel eens willen weten’.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Evelien Linschoten en Tineke Henselmans, die de liederen op de piano zullen begeleiden. De ochtend begint met een gezellig kopje koffie of thee.

De data voor ‘Zing Met Ons Mee’ vóór de zomervakantie zijn als volgt: 14 mei, 11 juni en 9 juli. Het programma begint 10:30 uur en eindigt 12:00 uur. Toegangsprijs bedraagt 5,- euro, inclusief kofiee en thee. Als je wilt deelnemen, kun je je aanmelden bij Tineke: tinekehenselmans57@gmail.com / 06 21832949

Oude Nederlandse liedjes tot leven.