SeniorWeb IJmond: lezingen in mei

Nieuws
Kun jij overweg met een computer?
Kun jij overweg met een computer? (Foto: Pexels)

REGIO - Elke maand lezingen organiseert SeniorWeb IJmond lezingen in het Cultuurhuis Heemskerk en in het buurthuis de Stut. Dit zijn de lezingen in de maand mei.

Op maandag 6 mei om 11:00 uur organiseren SeniorWeb IJmond en Rabobank een speciale voorlichtingsbijeenkomst over veilig bankieren. Deze vindt plaats in het Cultuurhuis te Heemskerk. In deze digitale tijd worden steeds meer zaken online geregeld, wat voor sommige mensen stressvol en verwarrend kan zijn. Vooral ouderen aarzelen vaak om te internetbankieren uit angst voor oplichting. Maar geen zorgen, tijdens deze bijeenkomst worden al jullie vragen beantwoord. De lezing wordt gegeven door Christel Zweet van de Rabobank. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aanmeldenlezingrabo@gmail.com. De toegangsprijs bedraagt drie euro die je bij de zaal kunt betalen. 

Op woensdag 8 mei om 14:00 uur organiseren ze een lezing over vakantie-apps. Tegenwoordig zijn we vanaf het begin tot het einde van onze vakantie afhankelijk van moderne technologie. Van het boeken van tickets tot het raadplegen van weer-apps, onze telefoon of tablet is onmisbaar geworden. Tijdens deze lezing delen ze handige apps die je helpen bij een veilige en geslaagde vakantie. De lezing wordt verzorgd door Fred Wijers, ambassadeur van SeniorWeb IJmond. Vergeet niet om je vooraf aan te melden bij de Stut, Maasstraat 3 te Heemskerk, via telefoonnummer 0251-248648. De toegangsprijs bedraagt drie euro, die je bij de zaal kunt betalen. 

Meer informatie

Voor vragen kun je terecht op www.seniorweb-ijmond.nl.