Lierse horeca kookt voor ALS Westland

Nieuws
Dineren in de dom voor het goede doel: op 4 juli kan het.
Dineren in de dom voor het goede doel: op 4 juli kan het. (Foto: PR)

Op donderdag 4 juli organiseren ondernemers in het centrum van De Lier een benefietdiner voor ALS Westland. In de sfeervol aangeklede Domkerk kunnen ruim 250 gasten genieten van culinaire hoogstandjes van de Lierse horeca.

Dit jaar organiseert Stichting ALS Westland voor de 10e keer A Local Swim door De Lee. Dit jubileum was voor horeca De Lier aanleiding om met elkaar om de tafel te gaan en een actie op te zetten om de stichting te steunen. Zes horecagelegenheden verzorgen met elkaar een compleet verzorgd diner waarvan de opbrengst naar ALS Westland gaat. Het gaat om Lunchroom Bijzonder, Eetcafé de Witte, Just Fish, de Bongaard, Evenementenlocatie de Rank en NON.

Iedere horecagelegenheid verzorgt 4 juli één gang van het uitgebreide vijfgangendiner. Zo opent Lunchroom Bijzonder de avond met een amuse en sluit NON af met een dessert. Bij het diner worden passende wijnen geschonken en tussen de gangen door zijn er muzikale optredens van onder meer Komfort & Joy.

Vanaf 17.30 uur is de kerk geopend en zijn gasten van harte welkom. De toegangsprijs voor het diner is € 150 per kaartje. Hiervoor krijg je een goed verzorgde avond met eten, drinken, entertainment en steun je het goede doel ALS. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.winkellier.nl. De opbrengst wordt 10 augustus bekend gemaakt.