Met déze leuke accessoires haal je dat lentegevoel in huis

Accessoires
Van betoverende spiegels tot vrolijke onderzetters: ontdek deze leuke lente-accessoires!
Van betoverende spiegels tot vrolijke onderzetters: ontdek deze leuke lente-accessoires! (Foto: Canva)

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten én het is langer licht. Ja, de lente heeft eindelijk zijn intrede gedaan! Kortom: hét perfecte moment om je huis te verrijken met vrolijke én kleurrijke accessoires. Laat je inspireren, want wij hebben de leukste lente-accessoires op een rijtje gezet!

Nieuwsgierig? Lees snel verder. 

Haal de lente in huis

Je hoeft echt niet gelijk je hele interieur om te gooien om tóch de lente in huis te halen. Sterker nog: mooie accessoires zijn de sleutel tot een fris en vrolijk interieur! Wat dacht je van een vaas als eyecatcher? Deze fruitige vazen van Leen Bakker schitteren ongetwijfeld in de vensterbank of de salon- of eettafel. Een paar vrolijke narcissen erin, en klaar is Kees! Je shopt de vazen hier. 

Lentegevoel in huis halen

Zijn je tuinstoelen inmiddels aan vervanging toe? Of ben je het standaard zwarte en witte tuinmeubilair zat en wil je deze lente uitpakken met kleur? Ontdek deze leuke tuinstoel van de Karwei! ‘Jolien’ is een moderne loungestoel om héérlijk in te relaxen, met een eigentijds design en kleurrijke print. Perfect om je tuin, balkon of terras een gezellige lentesfeer te geven. Klinkt goed, toch? Je shopt Jolien hier. 

Haal de lente in huis

Wat is de lente zonder fleurige bloemen en planten? Zoals we vorige week al schreven, is het voorjaar dé perfecte tijd om alvast wat bloembollen in je tuin te planten. Deze komen prachtig tot bloei in een toffe plantenpot, zoals deze van Westwing! Je shopt de set hier.


Vrolijke lente-accessoires

Een eyecatcher die helemaal viral ging op TikTok, dat is de Teddy Mouzon Spiegel van Kwantum! De organische vormen maken het een échte eycatcher. Zet ‘m tegenover een raam om de ruimte groter te laten lijken en het zonlicht naar binnen te laten schijnen. De spiegel is momenteel uitverkocht, maar geen zorgen: in juni wordt de voorraad weer aangevuld! Nog even geduld dus (en houd de socials van Kwantum in de gaten!)

De lente in huis halen

Nog zo’n leuke lente-accessoire: dat zijn deze onderzetters in de vorm van een bloem. De onderstaande onderzetters zijn gebreid, maar je kunt ze ook kopen bij de Hema, gemaakt van kurk. Een plaatje op de eettafel tijdens een gezellige brunch! Je shopt ze hier. 

Vrolijke lente-accessoires

Verbeter je nachtrust met dit vrolijke dekbedovertrek van JYSK. De frisse groene kleur in combinatie met het subtiele bloemetjespatroon maakt het dé vrolijke noot in jouw slaapkamer. Al zin om vanavond onder de dekens te kruipen? Je shopt het dekbedovertrek hier. 

Meer inspiratie? 

Bezoek onze homepage en volg ons op Instagram en Facebook!